Jouw winkelwagen

Over Jamila’s

Jamila’s heeft haar naam gevestigd en wil in de komende jaren het assortiment uitbreiden met luxe en unieke geuren!​

Begonnen met passie

Onze reis begon in 2019

Begin 2019 wilde Jamila een bedrijf beginnen. Na een leuke opstart heeft zij toch besloten om er ‘tijdelijk’ mee te stoppen. In de tussentijd heeft zij vele andere dingen kunnen doen zoals babyproducten maken, daarna wilde zij terugkomen maar met de beste kwaliteit en de beste prijzen.

jamilas parfumwinkel online
Jamila's pafumolie
Na hard werken en onderzoeken

Wederopstart eind 2022

In 2022 wist Jamila precies wat zij wilde gaan doen en hoe zij dat zou gaan aanpakken. Na het onderzoeken van de verschillende producten, de juiste verhoudingen en een goed ontwerp, was zij er klaar voor om eind 2022 alles in gang te zetten.

Elegent, luxe en puurheid

We zijn net begonnen

Na alles onderzocht hebben moet alles weer gecontroleerd worden. Is alles nog in lijn met het originele plan en is alles op elkaar afgesteld? Vanaf het moment dat Jamila dit wist zijn we weer begonnen!

Jamila's parfum pakketten

DE EERSTE GEUREN VAN JAMILA'S

Heerlijke geurtjes 😍keurig compact verpakt bij elkaar en het kadootje voor mijn vriendin was zo schattig verpakt in houten doosje echt aanrader deze parfums om kadootje te doen ik ben dik tevreden! !!!dank je wel Jamila's😍
Yvonne
Google Review
Echt moeite waard om heel lekkere parfum olie te bestellen ! Ik heb zelfs een paar besteld en hier wordt zeker een super goed en snelle service gegeven ! Een tester wordt hierbij gedaan als je iets hebt besteld. Een absolute aanrader !!! Echt toppiéééé !!
Djesbeeb
Google Review
Gratis verzending vanaf €50

Voor NL en BE

14 dagen retourtermijn

14 dagen terugsturen

Internationale verzending

Geleverd in elk land ter wereld

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Bancontact