Jouw winkelwagen

Support

Ons team staat altijd voor je klaar.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen over bestellen

Bestelling en verzending

Wij verzenden zo snel mogelijk. Gemiddeld duurt de verzending 1 tot 2 werkdagen.

Het is mogelijk om bij Jamila’s een account aan te maken. Klik op de mijn account pagina om een account aan te maken.

Neem contact met ons op om het verzendadres aan te passen. Let op, als de bestelling al is verzonden kan dit niet meer aangepast worden.

Als je een account hebt op onze website, dan kan je de status van je order raadplegen. Heb je geen account? Dan krijg je een track and trace nummer van de vervoerder.

Wij maken gebruik van één van de grootste betaalproviders in Nederland, Mollie. Zij bewaren deze data en beschermen deze data zeer goed.

Jamila’s is gevestigd in Nederland en wij brengen de Nederlandse BTW in rekening. Mocht het gaan om een zakelijke bestelling dan kunnen wij de BTW verleggen. Neem hiervoor contact met ons op.

Jamila’s verzend internationaal naar alle landen.

Ja, wij verpakken alle producten in één pakket. Dit is de meest duurzame oplossing.

Niet tevreden?

Retourneren en ruilen

Jamila’s verkoopt cosmetica. Om deze reden is het niet altijd mogelijk om producten te retourneren. Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. Dit geldt alleen voor producten die niet gebruikt zijn.

Neem contact met ons op en wij zorgen dat het spoedig wordt opgelost.

Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk contact met ons op neemt zodat wij dit met de vervoerder van de bestelling kunnen opnemen. Indien het te laat is gemeld, kunnen wij dit niet meer melden aan de vervoerder. Iedere vervoerder hanteert zijn eigen termijnen. Geef dit daarom direct na constateren door aan ons.

De retourorder kan worden geretourneerd aan het adres dat wij hebben vermeld in de e-mail.

Wij staan altijd klaar om je te helpen. Neem contact met ons op.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als de bestelling al is afgegeven aan de vervoerder, dan kan dit niet meer gewijzigd worden.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als de bestelling al is afgegeven aan de vervoerder, dan kan dit niet meer gewijzigd worden.

In principe zorgen wij dat er voldoende voorraad is. Mocht het zo zijn dat een product toch uitverkocht raakt, dan zorgen wij dat er voldoende wordt aangevuld. 

Als je een grote order zou willen plaatsen, kan je het beste contact met ons opnemen zodat wij dit voor je kunnen reserveren.

Gratis verzending vanaf €50

Voor NL en BE

14 dagen retourtermijn

14 dagen terugsturen

Internationale verzending

Geleverd in elk land ter wereld

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Bancontact