Parfum olie

Parfum olie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Koop direct jouw favoriete parfumolie!

Jamila's parfum olie
Filters weergeven

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Parfum olie van de beste kwaliteit

Bij Jamila’s geloven we in hoogwaardige kwaliteit. Daarom is onze parfum olie gemaakt op basis van de formules waarin wij geloven.

Het hebben van pure parfumolie is een must. Daarom vind je in onze winkel diverse oliën die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben.

Zo heeft Patchouli bijvoorbeeld een zeer sterke geur maar heeft muskus daarintegen weer een zachtere geur. Iedere geur heeft zijn eigen basisnoten, hartnoten en topnoten.

Er zijn veel bekende parfum geuren zoals, Musk olie, Oudh olie, Jasmijn olie en nog veel meer. Bij Jamila’s hebben wij een heel stappenplan om verschillende geuren op de markt te brengen.

Zie jij dus een bepaalde parfumolie niet op onze website? Wees dan niet getreurd. Stuur ons een berichtje en wellicht hebben wij die binnen de korste keren in onze parfumwinkel staan.

Parfum olie voor op de huid

Onze parfumolie is gemaakt voor gebruik op de huid. Omdat onze parfum op oliebasis is, is het niet aan te raden om het te gebruiken op kleding of op andere voorwerpen. Olie is niet zo gemakkelijk uit deze voorwerpen te krijgen.

Speciale flesjes voor onze parfumolie

Onze parfum olie doen wij in speciale flesjes. Dit zijn niet de standaard parfum flessen met een spray, maar parfum flesjes met een roller.

De roller zorgt er voor dat je nooit te veel kan gebruiken, tenzij je blijft rollen natuurlijk. Maar zorgt juist voor een evenredige hoeveelheid die je op verschillende specifieke plekken kan gebruiken. Wij hebben ook een artikel geschreven wat de beste plekken zijn om parfumolie te gebruiken.

Etherische olie kopen bij Jamila’s

Onze parfumolie is ook te gebruiken als etherische olie en heeft een zeer aangename geur. Er zijn zoveel verschillende geuren die je weer met elkaar kan mengen om een nog betere geur te krijgen.

Parfum op oliebasis

Jamila’s staat bekend om haar unieke parfum op oliebasis. Gemaakt van een zo pure concentratie als mogelijk. In onze formule mix gebruiken wij geen alcohol of andere substanties die niet horen in parfumolie.

Hoe ruikt onze parfumolie?

Elke parfumolie van Jamila’s heeft zijn eigen geuren. Sommige geuren hebben hun eigen mengsel gebaseerd op verschillende andere geuren.

De combinatie van de pure geurolieën komen tot uiting bij het aanbrengen op de huid. Iedere huid heeft een eigen PH waarde. Het kan dus zeker zo zijn dat een bepaalde parfum bij jouw anders ruikt dan bij iemand anders.

Parfum testers bestellen bij Jamila’s

Iedereen heeft zijn eigen smaak en wij vinden het belangrijk dat iedereen kan bepalen of de geurolie bij jou past voordat je de parfum aanschaft.

Om deze reden hebben wij van elke geur ook parfumtesters waarmee je dus kan uitproberen hoe de geuren bij jou uitpakken.

Parfumolie voor in kaarsen

Veel verschillende geur oliën worden gebruikt in geur kaarsen.

Hoe gebruik je parfum olie?

Parfum olie is gemaakt op basis van olie en is daarom geschikt voor gebruik op de huid. Gebruik het product niet op kleding. Dit kan namelijk vlekken veroorzaken.

Hoe maak je parfum olie?

Parfum olie maken is niet zo gemakkelijk. Het wordt namelijk gemaakt op basis van destillatie.