Jouw winkelwagen

Terugbetaal- en retourbeleid

  1. Terugbetalingen

1.1 Ongeopende producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling van de aankoopprijs.

1.2 De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van het product. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verlies- of schadeclaims tijdens het retourneren.

1.3 Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen, zullen wij de terugbetaling binnen 14 dagen aan de klant verwerken. De terugbetaling wordt gedaan via dezelfde betaalmethode die de klant heeft gebruikt om de bestelling te plaatsen.

  1. Retouren

2.1 Om een product te retourneren, moet de klant ons op de hoogte stellen van zijn/haar voornemen om het product te retourneren door ons een e-mail te sturen naar info@jamilas.nl met de vermelding van de reden van retournering en het ordernummer.

2.2 Het product moet worden geretourneerd in de originele staat en verpakking, inclusief alle originele accessoires en eventuele gratis geschenken of monsters.

2.3 Geopende parfumflessen kunnen om hygiëne- en cosmetica-redenen niet worden geretourneerd.

2.4 Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren als het geretourneerde product niet aan de bovengenoemde vereisten voldoet.

2.5 In het geval van een defect of verkeerd geleverd product, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen de verzendkosten voor het retourneren van het product vergoeden en zorgen voor een vervanging of terugbetaling, afhankelijk van de voorkeur van de klant.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@jamilas.nl. Wij staan graag voor u klaar om eventuele problemen op te lossen en uw tevredenheid te garanderen.

Gratis verzending vanaf €50

Voor NL en BE

14 dagen retourtermijn

14 dagen terugsturen

Internationale verzending

Geleverd in elk land ter wereld

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Bancontact