Wat heb je nodig voor een baby?

wat heb je nodig voor een baby en wat zijn de essentiele items voor de bevalling

Wat heb je nodig voor een baby?

Een pasgeboren baby bij je thuis verwelkomen kan spannend zijn, maar wat heb je nodig voor een baby? Terwijl je je erop voorbereidt, moet je ook nadenken over het krijgen van de items die nodig zijn voor je baby. Als u voor het eerst ouder wordt, zult u zich afvragen wat u precies moet kopen voor de pasgeboren baby. Daarom hebben we bedacht om een ​​lijst met items te delen die je waarschijnlijk voor de baby nodig hebt. U kunt dit als een checklist gebruiken en de artikelen dienovereenkomstig kopen.

Wat heb je nodig voor een baby?

Kleding voor de baby

Het allereerste dat je moet kopen, is kleding voor baby’s. Het is niet nodig om uw geld hier onnodig uit te geven. Je kunt je gewoon houden aan effen, eenvoudige en budgetvriendelijke kleding. U moet echter oppassen dat u niet te veel kleding krijgt. Dat komt omdat je baby sneller zal ontgroeien dan je denkt. Je kunt ongeveer denken aan zes rompertjes of zachte outfits. Samen met deze producten kun je zeven paar babysokjes, vier babyslaapzakken en een pasgeboren mutsje kopen.

Luiers

Je zult veel luiers nodig hebben voor de pasgeboren baby. Als het gaat om het krijgen van luiers, heb je twee hoofdopties om te overwegen. Ze omvatten wegwerpluiers en katoenen luiers. Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen. Daarom is het beter als je zowel wasbare luiers als wegwerpluiers kunt uitproberen. Na een tijdje kun je begrijpen wat de beste optie is om je aan te houden. U moet elke twee dagen ten minste drie pakken wegwerpluiers kopen. Als u wasbare luiers koopt, kunt u dit terugbrengen tot één of twee.

Badartikelen voor baby’s

U moet uw baby de eerste dagen een sponsbad geven. Het is echter niet nodig om elke dag een sponsbad te voorzien. Drie keer per week een bad nemen is voldoende. Dit is waar je badartikelen zou moeten krijgen. Sommige van de badartikelen die je nodig hebt, zijn 4 babywashandjes, 1 babyspons, 1 badcape, een babybadje, een fles babylotion, een babyspons. Het is ook beter als u een fles babybadwasmiddel kunt kopen. Op het moment dat u producten koopt, moet u controleren of ze allemaal babyvriendelijk zijn.

EHBO en verzorging

Je hoeft niet veel verzorgingsproducten voor de baby aan te schaffen. Aan de andere kant is het niet nodig om ook een volwaardige EHBO-doos te hebben. U zult echter de noodzaak tegenkomen om de nagels van uw baby te knippen, omdat ze de neiging hebben om snel te groeien. Aan de andere kant zal je ook de noodzaak tegenkomen om de temperatuur van je baby te meten. Daarom raden we je aan om items te kopen zoals een medische druppelaar, digitale thermometer, babynagelknipper en een bolspuit.

Beddengoed voor baby’s

Ongeacht het type bed dat u voor de baby krijgt, u moet de eerste zes tot twaalf maanden met de baby slapen. Het is niet nodig om kussens, dekens, bumpers of zelfs zacht speelgoed te krijgen. Je zou een wieg of een co-sleeper moeten aanschaffen. Daarnaast moet je ook nog een ledikantmatras aanschaffen. Op de wieg of co-sleeper dienen minimaal vier hoeslakens te worden gebruikt. U moet ook een waterdichte hoes voor de wiegmatras aanschaffen. Afgezien van deze items, kunt u uw geld investeren om een ​​babyfoon te kopen.

Dit zijn de meest essentiële items die je nodig hebt voor je pasgeboren baby. Zorg ervoor dat deze producten in ieder geval voor de bevalling al in huis zijn.

LEAVE A COMMENT

Je e-mail wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *